Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

Surpresa

  • Geschenkartikelen
  • Voeding

Omschrijving

Ik ben Giovanna, ik heb Braziliaanse roots, ben mama van Liam en gepassioneerd door eten. Een mooi geschenk maken met eten, zorgvuldig uitgezochte ingrediënten, dat is de rode draad binnen Surpresa.
Daarnaast vind ik het heel belangrijk te werken met regionale producten, die geven een deeltje van de cultuur mee in een mand. Een lekker ontbijt om iemand te verrassen, voor welke gelegenheid dan ook, het is altijd een goed idee, geloof mij maar. Iemand die houdt van eten is altijd blij met een verrassing zoals deze. Je dag, die begin je maar beter goed. Voor de ene is dat met een heerlijke koffiekoek, voor de ander een gezonde yoghurt met fruit en granola. Eender wat voor type je bent, Surpresa heeft voor jou de perfecte ontbijtmand. Een ontbijt of bed of gewoon aan de tafel? Het smaakt altijd beter met verse en huisgemaakte producten en net dat is waar Surpresa aandacht aan besteedt.
Naast de zorgvuldige samenstelling van de ontbijtmanden is het natuurlijk ook heerlijk om eens lekker niets te moeten voorbereiden, je moet niet naar de bakker, geen keuzestress, geen verse fruitsap moeten persen, alleen maar zalig genieten. De ontbijtmand wordt namelijk gewoon aan de deur geleverd. Het enige wat jij nog moet beslissen is waar je het precies opeet.

Hoe bestellen?

Online Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp

Openingsuren

7 dagen op 7 levering aan huis. Uur valt af te spreken met de klant.