Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

NILZ

  • DJ

Omschrijving

Het begon in 2015 allemaal als hobby in het jeugdhuis onder de naam Kleinen Dirk, zijn bijnaam in het jeugdhuis. Na enkele avonden waar hij spontaan achter de draaitafel verdween, liep het al snel uit te hand en werd het een wekelijkse bezigheid. Na verloop van tijd was het moment daar om nieuwe oorden op te zoeken en begon hij op meerdere plaatsen te draaien. Het kwaad was geschied en de liefde voor het draaien was geboren. In 2016 was zijn eerste residentie, Delirium Tremens, een feit. Uiteindelijk barste het een jaar later pas echt los, wanneer hij als NILZ op de affiches verscheen. Naast zijn passages in de Versuz en de Carré, volgden ook snel meerdere residenties in de Overpoort. 2018 werd een jaar om niet snel te vergeten met een goed gevulde festivalzomer. Ondertussen is NILZ niet meer weg te denken uit het straatbeeld en speelde hij al talloze fuiven plat in alle uithoeken van het land en steekt hij met plezier ook eens de landsgrenzen over.

Main References
Carré, Versuz, Snowbite “The Festival” (Les Arcs, Frankrijk), Koningsdag (Amsterdam, Nederland) Ostend Beach Festival, Dance D-Vision, Gentse Winterfeesten, Sunrise Festival, Kokorico

Residences
Bart Choque (Waregem), Yssis (Knokke), Café Pick (Brugge), 2 Fish Bar (Torhout), KV Kortrijk (Kortrijk), Overpoort: De Coulissen (Gent), Delirium Tremens (Gent), Porter House (Gent), Luxx (Gent)

Hoe bestellen?

Online Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp