Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

MAGU

  • Drankenhandel
  • Geschenkartikelen
  • Voeding

Omschrijving

Het verhaal begon in het begin van het jaar 2013. Benny starte toen in bijberoep als service-technieker die onderhoud en herstellingen uitvoert aan volautomatische espresso-machines in België en Nederland voor het kwaliteitsvolle merk Melitta. Deze activiteit groeide beetje bij beetje uit tot een voltijdse activiteit in 2017. Stap voor stap begon de liefde en passie voor koffie dan ook te groeien. Benny zag dat koffie veel meer is dan zomaar een warm drankje. Hij ontdekte vele nieuwe geuren, smaken en manieren van koffie zetten. Hij volgde enkele cursussen in de koffiewereld om meer kennis te verwerven over koffie. Wat hij vooral onthouden en geleerd heeft is, dat koffie een beleving is die vooral draait om smaak en geur. Deze beleving is voor iedere persoon anders en uniek.

Na verloop van tijd had Benny het gevoel dat er nog iets ontbrak in zijn leven. Dit gevoel groeide in de eerste helft van 2018 verder uit tot de ontwikkeling van een nieuw eigen koffiemerk “MAGU”. De naam komt voort uit een andere passie uit zijn leven, namelijk zijn gezin. MAGU is afgeleid uit de naam van zijn twee kinderen Margaux en Guillaume.

Er zijn mensen uit de koffiewereld die vinden dat “MAGU” ook wel vertaald kan worden in “mijn smaak”. Deze wordt dan afgeleid uit het Italiaans “mio gusto”. Een nieuwe naam, een nieuw merk, ontstaan uit passie en liefde voor koffie!

Proef onze overheerlijke koffie en laat uw zintuigen toe de smaak van MAGU te ontdekken!

Na de zomer van 2018 groeide onze onderneming verder uit tot een volledig officieel erkend Melitta verdeler. Sinds november 2018 bent u dus in de mogelijkheid om bij MAGU ook uw favoriete Melitta espresso-machine aan te kopen en leveren wij ook dus een persoonlijke service na verkoop naar onze klanten toe.

Onze persoonlijke service na verkoop is ondertussen in juni 2019 ook door Melitta NV volledig erkend en zijn wij in de mogelijkheid om met onze herstellingsdienst ook toestellen die buiten garantie zijn te herstellen binnen heel Benelux.

Onze kenmerk is: Uw koffie, onze passie!!!

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
& 17.00 - 20.00 uur
Woensdag
& 17.00 - 20.00 uur
Donderdag
& 17.00 - 20.00 uur
Vrijdag
& 17.00 - 20.00 uur
Zaterdag
9.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
-->