Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

Hoorcentrum Aerts

  • Hoorcentrum

Omschrijving

Hoorcentrum Aerts werd opgericht in 2003 door Tom Aerts, een gepassioneerde audioloog met een hart voor ondernemen. Bijna 20 jaar later zijn er inmiddels meer dan 35 filialen in Vlaanderen gevestigd. De plannen om verder uit te breiden staan momenteel ook nog niet stil! De missie en visie blijft echter steeds behouden. Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service.

Elk jaar wordt informatie van verschillende internationale hoortoestelbeurzen verzameld. Die informatie wordt dan tijdens regelmatige opleidingen doorgegeven aan de audiologen. Op die manier werken we steeds met de nieuwste hoortoestellen en de meest innovatieve apparatuur om de hoortoestellen af te regelen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere A-merken, zodat we een juiste oplossing op maat kunnen voorzien. Met behulp van verificatietechnologie zijn we in staat de hoortoestellen zeer precies af te stellen.

De service bij Hoorcentrum Aerts is zeer uitgebreid! In elk filiaal is een vaste audioloog aanwezig die steeds klaarstaat om informatie te verschaffen, hooranalyses uit te voeren, advies te geven … Omwille van de flexibele openingsuren kan u steeds terecht bij ons. Op dinsdagavond heeft elk filiaal een laatavondopening en op zaterdag zijn de grootste filialen geopend. Dat maakt dat u vlot tot bij ons geraakt.

Hoe bestellen?

Online Telefonisch E-mail

Openingsuren

maandag
op afspraak
dinsdag
13.00 uur - 17.30 uur & 17.30 uur - 20.30 uur
woensdag
9.00 uur - 12.30 uur & 13.00 uur - 17.00 uur
donderdag
op afspraak
vrijdag
9.00 uur - 12.30 uur & 13.00 uur - 17.00 uur
zaterdag
op afspraak
zondag
gesloten