Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

Grondig HR

  • Coaching

Omschrijving

Ieder bedrijf is anders, iedere kandidaat is uniek. Niet iedereen aardt op eender welke plaats. Daarom geloven we bij Grondig in maatwerk, op zoek gaan naar jouw triggers, om er voor te zorgen dat iedereen in zijn element is.

Grondig HR-ondersteuning – Selectie voor kandidaten en werkgevers – Coaching Hr-ondersteuning:

Freelance business partner Nood aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van HR? Een HR-medewerker die lange tijd uitvalt of eerder een piek in de aanwervingen? Ben je van plan om die eerste aanwerving te doen? Alleen geen tijd om de instroom te bekijken, laat staan uit te nodigen voor een gesprek… Grondig helpt je graag verder.

Selectie:

Selectie voor kandidaten Op zoek naar een nieuwe job? Zie je door het bos de bomen niet meer? Die overvloed aan nietszeggende vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar witte raven… Bij Grondig gooien we die nietszeggende termen overboord en gaan we samen op zoek naar jouw juiste omgeving. Géén oneindige rist vacatures die kant noch wal raken, wél een zoektocht naar een werkgever en een functie die er voor zorgen dat jij in je element bent! En dit via een vast contract bij het bedrijf van je voorkeur!

Selectie en werving voor bedrijven:

Ondersteuning in je proces op weg naar een nieuwe medewerker. Dit voor arbeiders en bedienden. Grondig staat open voor alle profielen, wel zijn we bij Grondig het meeste in ons element in de sectoren van bouw en engineering. Coaching: Zin in een Grondig Coaching? Bij Grondig kan je terecht voor individuele coaching – Team coaching en organisatie coaching.

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp

Maatregelen Coronavirus

Mondmasker Alcoholgel

Openingsuren

Grondig is alle dagen bereikbaar. Na afspraak is een persoonlijk kennismakingsgesprek steeds mogelijk dit zowel tijdens de kantoor uren of na

Foto's