Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

De Crazy Cabana

  • Evenementenbureau
  • Horeca

Omschrijving

Twee levensgenieters brengen een concept met de perfecte combinatie tussen plezier, plaats en drank tegen democratische prijzen. Zo maar, op uw route!

Samen hebben we gekozen om een caravan om te bouwen en een stukje après-ski / Nederlandstalige schlager- sfeer tot op de festiviteiten te brengen. Weg van alle techno en rap maar terug naar de ambiance en plezier van weleer.

Onze “Crazy Cabana” is 5 meter lang, zwart geschilderd en voorzien van discolichten, rookmachine, frigo’s en muziekinstallatie om de sfeer nog een extra dimensie te geven.
Een tentje en een paar statafels kunnen we perfect voorzien. Geen stoelen maar de muziek houdt de benen levendig waarbij we u ‘een danske-tussendoor’ laten placeren.

Omdat we niet beschikken over culinaire talenten, hebben we beslist ons te houden aan de meer vloeibare ingrediënten zoals bier, wijn, cava, gin en een huiscocktail.

Heeft u nu een feestje of zoekt u een formule gebaseerd op leute en plezier, contacteer ons!

Wij bieden ook drankspelletjes die u laat lachen, de mannelijke buiken laat schudden en de vrouwelijke billen laat dicht knijpen!

Hoe bestellen?

Online Telefonisch E-mail Facebook Messenger Whatsapp

Openingsuren

08u00 - 22u00