Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

AVEVE Rogiers

  • Bakkerij
  • Bloemen & Planten
  • Geschenkartikelen
  • Kunstgras
  • Tuincentrum
  • Veevoeders

Omschrijving

Bij ons zit je goed voor al je benodigdheden en advies voor je tuin, dier, barbecue en als je zin hebt om iets lekker te bakken!

Onze familiezaak bestaat meer dan 40 jaar, en dankzij onze ruime kennis en ervaring proberen wij onze klanten te helpen met hun vraag of probleem.

Bij ons vind je een ruim aanbod benodigdheden voor je TUIN (gazon, moestuin, kruidentuin, siertuin en vierkante-metertuin). Alles van aanplanting tot oogst en wat daartussen zit! Voor elk probleem hebben we een oplossing in onze “tuinapotheek”, met het juiste advies. Kom gerust een kijkje nemen naar ons uitgebreid assortiment groenteplanten, kruiden, bloemen en kamerplanten. Wil je zelf jouw tuin opknappen, dan bieden we met STIHL en John Deere degelijke machines aan.

Jouw (HUIS)DIER verdient het beste en dat hebben wij voor u! Voeding (o.a. premiumvoeders voor paard, pluimvee, vogels, hond, kat, vis en knaagdier, alsook diepvriesvoeding voor hond), speelgoed, dierenverblijven en benodigdheden naar ieders overtuiging en budget.

In onze ruime afdeling BAKKEN EN LANDELIJK LEKKERS vind je alles wat lekker is. Een uitgebreid assortiment broodmixen om in de oven of broodmaker te bakken, beginner of gevorderd: je vindt het bij ons. En wat dacht je van al onze gebakmixen? Overheerlijk, en snel op tafel getoverd.

Geen tijd of zin om te bakken? In onze diepvries hebben wij een brede waaier aan afbakbroodjes, koffiekoeken, bladerdeeg en taarten. Verder bieden we jou (h)eerlijke (verse) producten aan van lokale producenten voor o.a. het ontbijt, een hapje en een drankje, fruit, en een tussendoortje…

Schijnt het zonnetje en heb je zin in een heerlijke BARBECUE? Dan kan je bij ons terecht voor robuuste barbecuetoestellen en alle toebehoren die je etentje tot een topper maken.

Tot slot kan je bij ons terecht voor allerlei brandstoffen, laarzen, klompjes en regenkledij. Wij leven mee met de seizoenen, en dat maakt dat er altijd wel iets nieuw te ontdekken valt.

Tot snel!

Hoe bestellen?

Telefonisch

Openingsuren

Maandag
08u30 - 12u00
Dinsdag
08u30 - 12u00 & 13u30 - 18u30
Woensdag
08u30 - 12u00 & 13u30 - 18u30
Donderdag
08u30 - 12u00 & 13u30 - 18u30
Vrijdag
08u30 - 12u00 & 13u30 - 18u30
Zaterdag
08u30 - 17u30
Zondag
Gesloten