Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

Architecten Meert-Bogaert

  • Architect

Omschrijving

Hendrik MEERT & Kathleen BOGAERT runnen samen sinds 1987 een architectenbureau.

Het bureau ontwerpt en bouwt zowel landelijke als moderne woningen, met een budget variërend tussen 150.000 en 400.000 €. Tevens staan verschillende appartementsgebouwen en tal van verbouwingsprojecten op de portfolio. Het bureau is voornamelijk actief in de provincie Oost – Vlaanderen.

Bij elke opdracht wordt gestreefd naar woonkwaliteit, waarbij ruimtegevoel, functionaliteit en lichtbeleving een prominente rol spelen, steeds rekening houdend met het vooropgestelde budget van de bouwheer. We houden niet vast aan één bepaalde stijl, de inbreng van de bewoner is van primordiaal belang.

Bij een eerste contact met toekomstige bouwers is het onze gewoonte om eerst te luisteren naar de bouwdromen en wensen. De droom van iedere klant resulteert in een bouwprogramma met een bepaalde stijlkeuze die kan gaan van hypermodern tot klassiek. Het is onze taak om deze droom om te zetten in werkelijkheid, met respect voor het bouwbudget, de eigenheid van de stijlkeuze, de concrete locatie met zijn omgevingsfactoren e.a.

Hoe bestellen?

Telefonisch E-mail

Openingsuren

Op afspraak