Handelaar in Laarne? Klik hier om jouw zaak toe te voegen aan Made in Laarne.
Made in Laarne Een overzicht van de ondernemers in Laarne

Laarnse Cadeaubon

Online te koop voor 25 euro

Steun onze lokale handelaars. Koop een Laarnse cadeaubon!

Op zoek naar een leuk, lokaal geschenkje voor familie, vrienden, collega’s of je werknemers? Dan is de Laarnse cadeaubon een ideale oplossing. Leuk om te geven en om te krijgen!

De Laarnse cadeaubonnen hebben een waarde van 25 euro en kunnen hier online aangekocht worden.  Je kan deze bon gebruiken bij alle Laarnse handelszaken en sinds juli 2021 ook bij alle marktkramers tijdens de wekelijkse marktdag op vrijdag. 

Cadeaubon bestellen

Hoe de Laarnse cadeaubon gebruiken? 

De Laarnse cadeaubon (i.s.m. Unizo) bestaat al enkele jaren, maar werd in een nieuw jasje gestoken. Deze kunnen worden gebruikt in alle winkels van Laarne en Kalken.

Geldigheid: Aangekochte cadeaubonnen zijn één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Je kan dit controleren aan de hand van de datumstempel op de bon. Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden. Geldige bonnen zijn herkenbaar aan de unieke droogstempel van de gemeente Laarne en zijn genummerd.

Kostprijs: De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag van 25 euro of meervouden hiervan.

Afhandeling:

  • Handelaars  sturen deze bon samen met een factuur in dubbel terug naar : Gemeentehuis Laarne, Financiële dienst , Dorpsstraat 2 te 9270 Laarne ** 09/365 46 00. Vermeld hierop “Waar en voor echt verklaard voor de som van ….euro” + handtekening .
  • De cadeaubon moet binnen het jaar na uitgiftedatum door de handelaar geïnd worden.
  • Als het bedrag van de aankoop de waarde van de voucher overschrijdt, wordt het verschil door de klant bijbetaald, volgens de gebruikelijke betalingswijze.
  • De cadeaubon kan niet ingeruild worden tegen geld of een ander betaalmiddel.
  • Als een aankoop niet het volledige bedrag van de cadeaubon bedraagt, kan de handelaar voor het restbedrag een tegoedbon geven van zijn/haar winkel.